Paşabahçe Ortaokulu

Belgegeçer : 0 216 413 43 02
WEB https://pasabahceoo.meb.k12.tr
Adres : Paşabahçe Mah. Saip Molla Cad. No 22 Beykoz/İST
VİZYON : Herkes her gün daha iyiye ulaşmak ister. Biz de, İstanbul okulları arasında sayılı okullar arasına girebilmek velilerin ve öğrencilerin gıpta ile bakacağı, eğitim görmek için özellikle tercih edeceği bir okul haline gelebilmek için uğraşıyoruz. Eğitimi, sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri ve sosyal faaliyetlerle destekleyerek, yaratıcı, çevreci, üretken bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
MİSYON : Genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz her zaman eğitim-öğretim hizmetlerindeki başarılarının yanında bilhassa sportif, kültürel ve sosyal faaliyetleriyle de ilçede, ilde ve Türkiye çapında da başarılı olmaktadır. Geçmişi Cumhuriyetimizin kurulduğu ilk yıllara dayanmaktadır, değerli ve tanınan kişilerin oluşturduğu mezunlar vermiştir.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli)
Saatler : Ders Başlama ve Bitiş Saati: Giriş: 09.00 Çıkış: 14.50
Servis : Servis mevcuttur
Ulaşım : Beykoz otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Paşabahçe Devlet Hastanesi´nde veya bir önceki durakta inilip okulumuza yürüyerek ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Beykoz Paşabahçe semtinde merkezde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 40 km, İlçe Merkezine 1 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol Basketbol Voleybol